de start van het barbecue seizoen
Koken op de Big Green Egg
De zon begint weer te schijnen: tijd om de barbecue weer tevoorschijn te halen! Wil je kennismaken met de mogelijkheden van de kamado? Kom dan langs bij onze workshop ‘Koken op de Big Green Egg’. Nog van plan een nieuwe Green Egg aan te schaffen? Goed nieuws! Omdat Big Green Egg 50 jaar bestaat, hebben ze leuke acties!
Big Green Egg workshop (30-05)
Van voorgerecht tot dessert en van grillen tot koken: het is allemaal mogelijk op de Big Green Egg. In deze workshop komen veel basistechnieken aan bod. Onder begeleiding van een professionele Big Green Egg chef maak je een viergangenmenu. En niet onbelangrijk: mag je deze zelf opeten! Na de workshop weet jij precies hoe je een compleet menu maakt door te roken, stoven en te grillen op je ‘ei’.
De workshop vindt donderdag 30 mei plaats in de winkel van 17:30 tot ongeveer 22:00 uur. Kosten voor de workshop zijn €109,-. Aanmelden kan via deze link. Of bel: 0544-371419.
50 jaar Big Green Egg
De Big Green Egg is een kamado-barbecue die heel veel kookmogelijkheden biedt. Dit komt door zijn nauwkeurig regelbare temperatuur. Je herkent de kamado aan zijn eivormige, hittebestendige buitenkant. Met de barbecue kun je eten roken, grillen, braden, bakken, langzaam koken en snel bereiden. Omdat Big Green Egg 50 jaar bestaat, vind je op enkele producten mooie kortingen.
Bekijk de collectieShop nu met korting jouw eigen kamado!
Bekijk alleDe voordelen van de Big Green Egg
- Voor roken, grillen, braden, bakken, langzaam koken én snel bereiden;
- Ontzettend veel mogelijkheden: van mini tot groot, met standaard of zonder.