Voor de perfecte barbecue-ervaring

Barbecue

Bekijk onze barbecues, kamado’s en plancha platen en alle bijpassende accessoires. Alles voor de beste barbecue beleving.

Barbecues en bijpassende accessoires van Zeiler

Barbecueën is een leuke manier om met vrienden en familie te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Tegenwoordig wordt de barbecue dan ook steeds meer gezien als een verlengstuk van de keuken. Bij Zeiler vind je verschillende barbecues, kamado's en plancha platen in het aanbod van merken die bekendstaan om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dat maakt ze tot onze favoriete keuze voor de perfecte barbecue-ervaring. Zelf ondervinden? Bekijk het aanbod.

Kamado

Een kamado-barbecue biedt veelzijdige kookmogelijkheden dankzij zijn nauwkeurig regelbare temperatuur. Herkenbaar aan zijn opvallende eivormige, hittebestendige buitenkant, bevat deze barbecue ruimte voor houtskool en roosters voor roken, grillen, braden, bakken, langzaam koken en snel bereiden. Bekijk onze kamado-barbecues hier.

Bekijk de collectie

Plancha platen

Plancha platen, ook bekend als bakplaten, bieden een breed oppervlak om te koken, ideaal voor het bereiden van diverse gerechten. De gelijkmatige warmteverdeling maakt het gemakkelijk om te grillen, sauteren en bakken met precisie! Ontdek onze collectie.

Bekijk de collectie

Barbecue accessoires

Naast barbecues, bieden we een breed scala aan accessoires, zoals de dutch oven, conveggtor, gietijzeren rooster, tangen, spatels en thermometers. Dit maakt het barbecueën nog makkelijker en leuker. En het draagt ook nog eens bij aan een geweldige ervaring voor de chef! Bekijk alle barbecue accessoires.

Bekijk de Big Green Egg accessoires

Bekijk de Ofyr accessoires