Losse glazen en sets

Glazen

Ontdek alle soorten glazen in de webshop van Zeiler. Van wijnglazen tot koffieglazen. Bekijk en bestel direct!

Mooie en veelzijdige glazen

Of je nu geniet van een heerlijk glas wijn bij het avondeten of een kopje koffie in de ochtend, de juiste glazen maken een wereld van verschil. Niet alleen voegen ze stijl toe aan je drankje, maar ze zijn ook specifiek ontworpen om de smaak en het aroma van je drankje te verbeteren. Of je drank warm te houden. Er zijn veel verschillende soorten glazen voor verschillende dranken, elk met hun eigen kenmerken. Ontdek ze in ons assortiment!

Bierglazen

Of je nu kiest voor een bierglas met voet, een eenvoudig pilsglas, of een speciaal bierglas: bier smaakt het best wanneer het uit het juiste glas wordt gedronken. Wat je favoriete bier ook is, wij hebben het perfecte bierglas om ervoor te zorgen dat je optimaal van je biertje kunt genieten. Bekijk onze verschillende modellen.

Bekijk de collectie

Kannen en karaffen

Bij een mooi gedekte tafel of een gezellige borrel samen met familie en vrienden horen passend schitterende kristallen glazen en karaffen. Nooit meer opstaan om drinken bij te schenken: onze collectie kannen en karaffen biedt diverse stijlvolle opties om je dranken te serveren. Ontdek het aanbod.

Bekijk de collectie

Koffie- en theeglazen

Voor koffie- en theeliefhebbers bestaan speciale glazen die de temperatuur van de drank langer vasthouden. Dubbelwandige, glazen koffie- en theemokken zijn perfect voor een lange ochtend of middag. Voor warme chocolademelk of een latte macchiato zijn er latteglazen die het beste zijn vanwege hun speciale vorm en grootte.Bekijk het aanbod koffie- en theeglazen.

Bekijk de collectie

Sterkedrank glazen

Het perfecte genot van een sterke drank komt tot uiting in het juiste glas. Het glaswerk uit onze collectie is veelal gevormd van briljant Tritan kristal, dat breukbestendig, krasbestendig en vaatwasserbestendig is. Laat je favoriete sterke drank tot zijn recht komen in onze hoogwaardige glazen. Bekijk het aanbod.

Bekijk de collectie

Wijnglazen

Voor wijnliefhebbers zijn er glazen die speciaal ontworpen zijn voor rode wijn en witte wijn. Rode wijnglazen hebben een grote kom en een wijde opening die de smaak en het aroma van de wijn helpt te ontwikkelen. Witte wijnglazen hebben daarentegen een smalle kom en een kleinere opening om de delicate smaken te behouden. Voor mousserende wijnen, zoals champagne en prosecco, zijn er flutes en coupes, elk ontworpen om de bubbels en aroma's van de wijn vast te houden. Ook vind je in onze shop decanters om de wijnen te laten ademen.

Water- en sapglazen

Ontdek onze uitgebreide collectie water- en sapglazen. Of je nu je dag wilt beginnen met een vers sapje of 's avonds bij het diner van een glas koel, helder water wilt genieten, wij hebben de perfecte glazen voor elke gelegenheid. Geniet van elke slok uit onze water- of sapglazen.

Bekijk de collectie

Accessoires

Naast glazen bevatten we ook een veelzijdigheid aan accessoires Van serveerplanken, theepotten, tot dienbladen.

Bekijk de collectie