Van sets tot los servies

Servies

Ontdek het mooiste en meest veelzijdige servies bij Zeiler. Van serviessets tot los servies, van landelijk tot modern of over de top. Bekijk het aanbod.

Mooi en veelzijdig servies bij Zeiler

In onze webshop vind je het mooiste en meest veelzijdige servies. Onze collectie biedt voor elke smaak en gelegenheid een bijpassend servies. Of je nu zoekt naar een complete serviesset of los servies, bij ons ben je aan het juiste adres. Bekijk onze collectie online en bestel het servies dat het beste bij jou past. Of kom langs bij onze winkel in Lichtenvoorde om het servies met eigen ogen te bekijken!

Borden

Heb je ooit gemerkt hoeveel verschil mooi servies maakt bij het serveren van eten? Een mooi bord maakt van een gewone maaltijd een unieke ervaring. Bij Zeiler begrijpen we dat en daarom hebben we de mooiste en meest veelzijdige collectie borden samengesteld. We hebben een ruim assortiment, van basic wit tot kleurrijk en trendy. Bekijk het hier.

Bekijk de collectie

Koffie en thee

Een heerlijk kopje koffie of thee is iets waar velen van ons van kunnen genieten. Ons koffie- en theeservies is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten, vaak met bijpassende kopjes en schoteltjes. Ontdek ons aanbod en maak van jouw koffie- of theemoment iets speciaals!

Bekijk de collectie

Kommen

Een kom biedt veel veelzijdigheid, of je hem nu gebruikt voor yoghurt bij het ontbijt in de ochtend, een soepje in de middag, of chips of nootjes in de avond: een kom is altijd handig en onmisbaar. We hebben een uitgebreid assortiment aan kommen in diverse materialen, kleuren en kenmerken. Bekijk de collectie.

Bekijk de collectie

Schalen

Op zoek naar ovenschalen voor in je keuken? Ovenschalen zijn de ideale keukenhulp wanneer je een gerecht voor veel mensen wilt maken. Groot of klein, zet het in een ovenschaal in de oven en haal het eruit wanneer iedereen zit!

Bekijk de collectie

Serviessets

Het komt vaak genoeg voor dat iemand op zoek is naar een complete serviesset. Servies dat matcht, waarbij je voor al je serveer wensen een optie hebt en dat je maar één keer uit hoeft te zoeken. Kies de set die bij jou past of stel je eigen set samen met het losse servies!

Bekijk de collectie