Scherp, sterk en in diverse maten

Messen

Messen behoren tot de belangrijkste keukenbenodigdheden voor elke thuiskok. Het juiste mes kan alle verschil maken. Bekijk ons aanbod in zowel Europese als Japanse messen.

Verschillende soorten messen

Een goed mes is de basis, dat maakt het je belangrijkste kookgerei. Goede messen maken het snijden, hakken en fileren van je ingrediënten veel gemakkelijker. Er zijn veel soorten messen, dus kies aan de hand van je wensen het mes of de messen. Een compleet messenblok, speciale messen, matchende snijplanken, onderhoudsartikelen, steakmessen, schilmessen, je vindt het allemaal bij Zeiler.

Bekijk de collectie

Keukenmessen

Scherp, sterk en in diverse maten. Keukenmessen vormen de basis van elke keuken. Of je nu groenten, vlees, vis, of andere ingrediënten wilt snijden, het juiste keukenmes maakt het verschil. Shop je keukenmessen snel en eenvoudig online.

Bekijk de collectie

Messenblokken

Messenblokken bieden niet alleen een veilige opbergplek voor je messen, maar zorgen ook voor een opgeruimde keuken. Het houdt je messen georganiseerd en binnen handbereik, waardoor je efficiënter kunt werken. Bekijk onze messenblokken.

Speciale messen

Soms vraagt een gerecht om een speciaal mes. Onze collectie speciale messen omvat alles, van broodmessen tot vleesvorken, oestermessen, uitbeenmessen en fileermessen. Ze maken het mogelijk om elke uitdaging in de keuken aan te gaan. Ontdek welke speciale messen jouw kookvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Messenonderhoud

Een belangrijk onderdeel van het bezitten van messen is het onderhouden ervan. Messen moeten regelmatig worden geslepen om scherp en hygiënisch te blijven. Hier vind je alles dat je nodig hebt voor messenonderhoud. Daarnaast bieden wij regelmatig de mogelijkheid om je messen (ook je tafelmessen en scharen) te laten slijpen door een proffesioneel messenslijper.

Bekijk de collectie

Messen opbergen

Veilig en duurzaam opbergen van je messen is essentieel. Er zijn veel verschillende manieren om je messen op te bergen, van messenblokken tot magnetische messenrekken en messenbeschermers. Berg je messen op, op een handige en veilige manier.

Bekijk de collectie

Steakmessen

Bereid je een steak of een ander stuk vlees? Vergeet niet om je tafel te dekken met onze steakmessen. Met deze scherpe steakmessen snijd je moeiteloos door elk stuk vlees, waardoor elke steakmaaltijd een genot wordt.

Bekijk de collectie