Onze winkel

in Lichtenvoorde

Stap binnen bij Zeiler Lichtenvoorde en laat je inspireren! Wij zijn jouw specialist als het gaat om koken, tafelen en wonen. Naast onze webwinkel hebben wij ook een fysieke winkel in Lichtenvoorde aan de Rapenburgsestraat 32. Hier staan wij voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.

Bezoek ons in hartje Lichtenvoorde

Je vindt onze winkel in het hart van Lichtenvoorde, recht tegenover de Sint Bonifatiuskerk. Er zijn parkeerplaatsen in de straat. Als die vol zijn, kan je terecht in de Raadhuisstraat tegenover het gemeentehuis van Oost Gelre. Goed nieuws voor elektrische auto-eigenaren: we hebben laadpalen in onze straat, laad je auto op terwijl je onze winkel bezoekt.

Openingstijden

Bezoek onze winkel op de volgende dagen:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 09:30:18:00
  • Woensdag: 09:30-18:00
  • Donderdag: 09:30-18:00
  • Vrijdag: 09:30-18:00
  • Zaterdag: 09:30-17:00

* Eerste zondag van de maand: 13:00-17:00

Hofleverancier in koken, tafelen en cadeau artikelen

Oorspronkelijk opgericht als smederij in 1893, en in de loop der jaren ontwikkeld tot dé speciaalzaak in de regio. Onze winkel heeft een oppervlakte van bijna 1.000m2. In 2022 hebben wij met trots het predicaat hofleverancier ontvangen, een koninklijke erkenning en kwaliteitsstempel. Tegenwoordig zijn wij naast een winkel ook een locatie waar je kookworkshops volgt en kookdemonstraties krijgt van onze pannen, keukenmachines en barbecues.

Divers aanbod

In onze winkel, dé kook- en servieszaak met het grootste assortiment in de Achterhoek, vind je een veelzijdige collectie van verschillende merken, elk met eigen unieke kenmerken. Deze merken staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, duurzaamheid en hoogwaardige producten. Dankzij meer dan 125 jaar ervaring binnen ons familiebedrijf, kun je altijd rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Kom langs en laat je inspireren!

Ervaringen van onze klanten

★★★★★

Fijne winkel met een mooi assortiment om lekker en goed te koken. Deskundige voorlichting. Je voelt je een gewaardeerde klant.

A. van den Boom
★★★★★

Mooie winkel, groot assortiment. Kregen uitgebreid uitleg op onze vragen. Vriendelijk personeel en de prijs-kwaliteitverhouding prima in orde.

F. Ikink
★★★★

Goede winkel, goed assortiment, super service.

B. Moorkamp
★★★★

Vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment. Degelijk materiaal. Uitgebreide kook-en bakboeken op voorraad.

Ieny Krabbenborg
★★★★★

Zeer compleet, erg vriendelijke en behulpzame eigenaars.

Stephan de Bruijn