wat staat er op de agenda

Workshops, demo's en vragenuurtjes

Regelmatig organiseren wij leuke workshops, interessante demo's en vragenuurtjes. Stel al jouw vragen over een product of ontdek hoe je het meeste uit jouw nieuwe aankoop haalt.

Wil je ook graag één van de vragenuurtjes, demo's of workshops bijwonen? Hieronder vind je een overzicht van aankomende activiteiten bij Zeiler. Heb je zelf ideeën voor een workshop, demo of vragenuurtje? Laat het ons dan weten!

Workshop energiezuinig koken met Demeyere 08-05

Ben je geïnteresseerd in de pannen van Demeyere? En wil je graag meer weten over energiebewust koken? Kom dan naar deze workshop. Via simpele, alledaagse toepassingen leer jij optimaal te werken met het kwaliteitsmateriaal van Demeyere. Na deze workshop ga je nooit meer de mist in met bakken in roestvrij staal. Ontdek ook het Fresh & Save vacuümsysteem van Zwilling, waarmee je tot zelfs 5 x langer je levensmiddelen kan bewaren. En dat allemaal terwijl je drie heerlijke gerechten bereid en opeet. Dit gebeurt in een groep van 5 personen, zodat jij al jouw vragen rustig kan stellen.

De workshop vindt plaats op woensdag 8 mei en kost €25,-. Aanmelden kan door te bellen of klik op één van onderstaande tijden:

- Aanmelden workshop 13:30 - 15:00 uur

Workshop snijtechnieken 10-05

Tijdens deze basisworkshop snijtechnieken leer je verschillende basis snijtechnieken. Denk hierbij aan het snipperen van een ui, het snijden van julienne en het fileren van een sinaasappel. Dit doe je met veel verschillende messen uit ons assortiment. Het leuke is dus dat je leert snijden op de manier hoe koks het ook aangeleerd krijgen, maar je tevens de kans hebt om te ervaren welk mes voor jou prettig snijdt. Ook komt het onderdeel onderhoud aan bod om ervoor te zorgen dat je mes zo lang mogelijk scherp blijft.

De workshop vindt vrijdag 10 mei plaats in de winkel van 18:30 - 20:00 uur. Kosten voor de workshop zijn €15,-.

De workshop zit op dit moment vol. Wel kan je je hier aanmelden voor de wachtlijst.

Workshop Big Green Egg 30-05

Van voorgerecht tot dessert en van grillen tot koken: het is allemaal mogelijk op de Big Green Egg. In deze workshop komen veel basistechnieken aan bod. Onder begeleiding van een professionele Big Green Egg chef maak je een prachtig viergangenvoorjaarsmenu. En niet onbelangrijk: mag je deze ook zelf opeten! Na deze workshop weet jij precies hoe je een compleet menu maakt door te roken, stoven en te grillen op je ‘ei’.

De workshop is in onze winkel, en vindt deels buiten plaats. Houd hier rekening mee.

De workshop vindt donderdag 30 mei plaats in de winkel van 17:30 tot ongeveer 22:00 uur. Kosten voor de workshop zijn €109,-. Aanmelden kan via deze link. Of bel: 0544-371419.

Workshop

Ga aan de slag met snijtechnieken, ontdek hoe je gemakkelijk de Kitchen-Aid kan gebruiken tijdens jouw wekelijkse baksessies of kook een compleet viergangendiner op de Big Green Egg.

Demo

Twijfel je nog over de aanschaf van een product? Of heb je net een nieuw product voor in de keuken gekocht en ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Kom dan eens kijken bij een demo.

Vragenuurtje

Welke pan is het meest geschikt om in te wokken? Welke kooplaat past het beste bij mijn wensen? In het vragenuurtje heb je de mogelijkheid om al jouw prangende vragen te stellen!

Veelgestelde vragen

Tijdens een vragenuurtje of demo kan je gedurende de aangegeven tijden langskomen in de winkel.

Wil je graag deelnemen aan een workshop? Dan is aanmelden verplicht. Aanmelden kan heel gemakkelijk door een mail te sturen naar info@zeilerlichtenvoorde.nl, of bel +31 544 371 419.

De vragenuurtjes en demo's zijn geheel kosteloos. Wil je deelnemen aan een workshop, dan zitten hier vaak kosten aan verbonden. Dit wordt altijd aangegeven per worskhop.

Aan een workshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen per workshop.

Workshop koken op de Big Green Egg

In de workshop werd een viergangendiner bereid op een heuse kamado!