Het is pannen maand bij Zeiler!

Een begrip: de pannen maand bij Zeiler! Jaarlijks staat in deze maand de pan centraal. De pan is namelijk ontzettend belangrijk bij het bereiden van jouw maaltijd, en verdient wel een beetje extra aandacht. In deze maand hebben we leuke aanbiedingen op pannen, maar ook diverse activiteiten. Lees snel verder voor meer. 

De hele maand aanbiedingen op pannen

Tijdens de pannen maand hebben we veel aanbiedingen op pannen! Pan niet in de aanbieding? Dan ontvang je alsnog een extra kassakorting van 10%. Neem eens een kijkje in de webshop of kom langs in de winkel. 

Tip: Je hoeft niet altijd direct al jouw pannen te vervangen als je overstapt op inductie. Kom langs met de pannen waarover je twijfelt, dan kijken we samen met jou naar je pannen en ontvang je vrijblijvend advies van ons.

 


Kom langs bij het vragenuurtje over pannen

Heb jij vragen over pannen, bereidingen, koken op inductie of gas of het materiaal van jouw pan? Dan hebben we goed nieuws voor jou: tijdens de pannen maand organiseren we op zaterdag 17 februari een pannen vragenuurtje. Tijdens het vragenuurtje geeft Bram antwoord op al jouw vragen. Ondertussen laat hij live zien hoe je met diverse pannen ingrediënten het beste kan bakken, wokken, koken en laten sudderen. Zo heb jij handvatten om thuis weer aan de slag te gaan met koken. Het vragenuurtje vindt plaats in de winkel en je kan gratis aansluiten van 10:00 en 14:00 uur.

Bekijk het complete aanbod aan pannen

Bij Zeiler hebben we altijd wel een pan die past bij jouw wensen en behoeften. Je vindt bij ons complete pannensets, zo ben je in één keer klaar. Daarnaast hebben we pannen voor iedere gelegenheid. Zo hebben we een mooie collectie braadpannen voor de heerlijkste gerechten met speciale dagen zoals Kerst, maar ook kookpannen en koekenpannen om iedere dag te gebruiken. Ook vind je hier bijzondere pannen. Ga voor een echte poffertjespan of sauspan om heerlijke sauzen in te bereiden.


Bekijk hier de volledige collectie pannen bij Zeiler.