Inspiratie opdoen op de beurs!

Traditioneel begint ons jaar met een bezoek aan Frankfurt. Frankfurt, wat moeten jullie daar, denk je dan misschien. Maar in Frankfurt is aan het begin van het jaar dé beurs te vinden voor onze branche: de Ambiente in Frankfurt. 

De grote merken voor koken, servies en lifestyle

Bij de Ambiente in Frankfurt zijn alle grote merken te vinden op het gebied van koken, serviezen en lifestyle. Twee dagen lang gaan we langs onze leveranciers. Met als grote doel: inspiratie opdoen voor mooie nieuwe producten voor in onze winkel in Lichtenvoorde. 

Beurs Ambiente 

Groot aanbod bij Zeiler

Tijdens de beurs is het mogelijk om diverse productdemonstraties en -presentaties te volgen. Omdat we zo’n divers aanbod hebben aan producten, van geurstokjes tot schaaltjes en van hapjespannen tot staafmixers, besteden we vooral veel aandacht aan het bekijken van de collecties en het selecteren van producten die we op willen nemen in de winkel. Dit doen we vooral op gevoel, maar hierbij kijken we ook naar de ontwikkeling in de markt en de verschillende trends.  

Beurs Ambiente

Keus voor duurzame producten

We kopen graag producten waar we achter staan. Hierbij letten we vooral op duurzaamheid, eerlijkheid en degelijkheid. Het ouderwets orders schrijven op de beurs is niet meer van deze tijd. We gebruiken het vooral ter inspiratie en om informatie te verkrijgen over de nieuwe collecties. De producten bestellen we op een later moment. Wat we ook altijd leuk vinden om te doen is na de beurs de eerste previews met jullie te delen.  

Altijd een spannend moment, het is altijd maar de vraag of onze smaak ook de smaak is van onze klanten.

Benieuwd naar onze collectie? 

We hebben leuke producten die jou helpen in de keuken met het bereiden van een heerlijke maaltijd, maar ook alles voor een mooi gedekte tafel en een heerlijke geur in huis. Benieuwd naar alle merken die we verkopen. Neem dan eens een kijkje op de merkenpagina.

Aanbod Zeiler Lichtenvoorde
Aanbod Zeiler - Wonen