werken bij

Kom werken of stage lopen bij Zeiler!

Bij Zeiler Lichtenvoorde zijn we specialist als het gaat om koken, tafelen en wonen. Naast onze webwinkel hebben wij ook een fysieke winkel in Lichtenvoorde. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken voor zowel de online als fysieke winkel.

Op dit moment werken we bij Zeiler met vijf mensen. Dit team willen we graag uitbreiden met een extra magazijnmedewerker en een stagiair voor online marketing. Hieronder kan je onze huidige vacatures bekijken.

Stagiair Online marketing

Volg je een studie richting (online) marketing, communicatie of commerciële economie? En ben je nog op zoek naar een stageadres? Bij Zeiler zijn wij op zoek naar een stagiaire online marketing die de website up-to-date houdt, e-mailcampagnes opzet en aan de slag gaat met SEO.

Meer over de stage
Winkel- & magazijnmedewerker (8-16u)

Houd je wel van aanpakken en leuk contact met klanten en collega’s? Ben je handig met het monteren van bijvoorbeeld meubels en kan je goed omgaan met gereedschap? Bij Zeiler zijn we namelijk op zoek naar een winkel- & magazijnmedewerker voor onze winkel in Lichtenvoorde. 

Bekijk de vacature