Laat je inspireren

De feestdagen zijn in aantocht

Tijdens de feestdagen staat samen eten centraal. Ben je nog op zoek naar pannen, messen, bakproducten, elektrische keukenapparaten of keukenhulpen voor het bereiden van jouw feestmaal? Bekijk ons nieuwe najaarsmagazine of kom langs in onze winkel voor inspiratie!

Ons najaarsmagazine is uit!

Het nieuwe najaarsmagazine staat live. Laat je inspireren op het gebied van de handigste keukentools en -gadgets en ga goed voorbereid de feestdagen in. In het magazine vind je onder andere mooie pannen om in te koken en bakken en oplossingen voor koken aan tafel, zoals fonduesets en grillplaten. Maar ook handige kookhulpjes die je kunt gebruiken tijdens het bereiden van het diner. Niet alleen aan het hoofdgerecht is gedacht. Bak een heerlijk nagerecht, sluit af met een koffie of creëer jouw eigen cocktailbar voor een afsluitende borrel.

Bekijk hier het magazine

Bekijk onze laatste deals

In het najaarsmagazine vind je naast inspiratie ook leuke deals. Mooie kortingen op producten die jou helpen met het bereiden en neerzetten van het allermooiste feestmaal.

Laat de kerst maar komen

Onze winkel is alweer omgetoverd in kerstsferen. Van versierde kerstbomen tot het mooiste servies voor jouw kerstdiner. Ter inspiratie zijn er een aantal tafels in de winkel omgetoverd tot prachtige feesttafels. Ga voor hip en chique met Vileroy & Boch Lave of kies voor de moderne klassieke uitstraling van Denby. Wat je ook kiest: met ieder servies is een prachtig gedekte tafel te creëren.

Kom langs in de winkel en ervaar het zelf of laat je inspireren door onderstaande collecties.

Villeroy & Boch Lave

Voor een hippe en chique uitstraling.

The Table

Geschikt voor een diner met familie en vrienden.

Denby

Een modern klassiek servies!