Kerstsfeer bij Zeiler

De winkel is alweer omgetoverd in kerstsferen. Van versierde kerstbomen tot het mooiste servies voor jouw kerstdiner. Tijdens de feestdagen staat samen eten immers centraal. Ben je nog op zoek naar pannen, messen, bakproducten, elektrische keukenapparaten of keukenhulpen voor het bereiden van jouw feestmaal? Dan ben je bij Zeiler aan het goede adres. We hebben alles in huis om jouw kerst nog mooier te maken.

Benieuwd naar hoe de winkel er uit ziet? Bekijk dan onze video.

Een prachtig gedekte tafel tijdens kerst

Elk jaar doen we ons best om je te inspireren met prachtige gedekte tafels. Op deze manier krijg je een goed beeld hoe je het servies kan combineren en presenteren tijdens het diner. Ga voor een hippe en chique uitstraling met Villeroy & Boch Lave, kies voor modern en klassiek met Denby of kies het servies van The Table, geschikt voor diner met vrienden en familie.  

Kerstsferen bij Zeiler

Kerstsferen bij Zeiler

Cadeaus voor onder de kerstboom

Hebben jullie dit jaar cadeaus onder de kerstboom? Wij pakken ze graag voor je in! Wij hebben cadeaus voor iedereen die houdt van bakken, koken, heerlijk tafelen of het graag heerlijk knus in huis wil maken. Doe eens een mooie braadpan cadeau aan die kookfanaat in de familie, of ga voor een mooie set nieuwe koffiekopjes voor die oom of tante die graag de dag goed start. Advies nodig voor een geschikt cadeau? We helpen je graag verder in de winkel.

Kerstsferen bij Zeiler

Ons najaarsmagazine is uit!

Laat je inspireren op het gebied van de handigste keukentools en -gadgets en bekijk de leukste deals. In het magazine vind je onder andere mooie pannen om in te koken en bakken en oplossingen voor koken aan tafel, zoals fonduesets en grillplaten. Maar ook handige kookhulpjes die je kunt gebruiken tijdens het bereiden van het diner. Niet alleen aan het hoofdgerecht is gedacht. Bak een heerlijk nagerecht, sluit af met een koffie of creëer jouw eigen cocktailbar voor een afsluitende borrel.

Bekijk hier het magazine

Fijne feestdagen en tot ziens in de winkel!

Kerstsferen bij Zeiler